Selecteer een pagina

Haar, nagels, visagie & meer in Wijk bij Duurstede

Haar

IEDEREEN STRALEND DE DEUR UIT!

Dat klinkt zo eenvoudig, maar iedereen is anders. Heb je zelf een idee of liever wat advies, elke 5 a 6 weken in de kappersstoel of juist heel af en toe, lekker gewoon of lekker speels. Vrouwelijk, mannelijk, jong, of oud. Madeleine zorgt samen met jou voor de look die bij je past!

Nagels

Ben je klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Met Magnetic en Crystallac biedt ik je de oplossing.

Visagie

Op de mooiste dag van jouw leven wil je er natuurlijk perfect uitzien!

En hoe fijn is het dan om alles op 1 locatie te hebben? bij Madeleine kan je terecht voor je complete bruidsmake-up, inclusief haar- & nagelstyling. En zelfs voor een liftende gezichtsbehandeling om er nog mooier uit te zien op jouw dag!

Wil je dat de gasten, bruidsmeisjes en/of getuigen er ook top uitzien op de grote dag? Het is mogelijk om ook voor hen visagie en styling aan te vragen. En dat op locatie of in de salon.

Feestje, fotoshoot of gewoon zomaar een feestelijk kapsel en of feestmake-up? Ook dit is mogelijk bij Madeleine.

Met de producten van Golden Rose laat ik uw huid het beste tot haar recht komen.

& meer

LASH BOMB Lash Lift:
Lash Bomb is een snel en indrukwekkend alternatief voor wimperextensions en zal de natuurlijke wimpers van de klant verbeteren door de toegevoegde voedende en verzorgende ingrediënten. De wimpers worden gekrult door middel van een siliconen pad. De wimpers lijken hierdoor langer.

Utsukusy liftende Gezichtsbehandeling
Met de Utsukusy Artificial Skin gezichtsbehandeling heb je het beste uit beide werelden: huidverbetering met de cosmeceuticals van Utsukusy en een weldadige, speciaal door Utsukusy ontwikkelde, gezichtsmassage: Jinku Hifu. Jinky Hifu betekent “dans op de huid” in het Japans.

Over Madeleine

Mijn naam is Madeleine Hogenboom. Al 20 jaar werkzaam als kapster en al ruim 10 jaar gediplomeerd visagiste en nagelstyliste. Jarenlang was ik kapster aan huis in Wijk bij Duurstede en omgeving. Na al die tijd was ik toe aan een nieuwe uitdaging en startte ik mijn eigen salon aan huis voor styling van haar en nagels en visagie. Jong en oud, man of vrouw, iedereen kan terecht voor een goed geknipt kapsel en advies over haar.

De laatste jaren heb ik een passie gekregen voor Bruidskapsels en bruidsmake-up en ben ik diverse cursussen gaan volgen om hier nog beter in te worden! Om onderdeel uit te mogen maken van de mooiste dag van iemands leven is voor mij zo ontzettend bijzonder. Ik zal alles binnen mijn kunnen doen om de bruid op haar gemak te stellen en een nog mooiere versie van haarzelf te laten zijn.

Kijk gerust verder op mijn site en hopelijk tot snel!

Groetjes, Madeleine van bijMadeleine.nl

Stichting Haarwensen

Denk je er over om je haar te doneren? Kijk op de site van stichting haarwensen voor de voorwaarden.

Klik hier voor de spelregels

Spelregels goed gelezen? Maak hieronder je afspraak:

Lookbook van bij Madeleine

[ap_instagram_feed_pro id="1"]

Boek vandaag een afspraak!

Een lekkere ongedwongen sfeer!

Alles om jou een goed gevoel te geven.

Bel 06 156 506 02

Boek vandaag een afspraak!

Een lekkere ongedwongen sfeer!

Alles om jou een goed gevoel te geven.

Bel 06 156 506 02

Contact

Bij Madeleine
KvK: 30190628
Aalswaard 10
3962MZ Wijk Bij Duurstede

Openingstijden

Dinsdag 9.00 -17.00

Donderdag 9.00 - 17.00

Zaterdag (om de week) 8.00-15.00

Bruiden zijn een uitzondering.
(Op afspraak andere dagen mogelijk)